Schoonmaaknet als dé schoonmaakspecialist in de regio Antwerpen.

SCHOONMAAK HACK: HOE KAN JE MAANDEN VLEESLOZE WINDOWS HEBBEN?

Ik weet dat een foto van een raam niet echt laat zien hoe schoon het is, maar geloof me, deze ramen zijn brandschoon!

Op zoek naar enkele supereenvoudige tips voor het wassen van ramen? Zoek niet verder dan deze geweldige opties. Binnen de kortste keren zie je je mooie weerspiegeling!

Stel je voor: het is vroeg in de ochtend. Jij bent de eerste die wakker wordt. Je hoort vogels fluiten, je huis is stil. Je geniet van die heerlijke ochtend en je weet het al: de dag wordt geweldig!

Je kijkt naar de ramen en je ziet de zonnestralen door de gordijnen gluren. Je staat op, je opent de gordijnen en…

En…

Je staat voor de smerigste ramen die je ooit in je hele leven hebt gezien! Vingerafdrukken, hondenneusafdrukken, spatten van onbekende oorsprong, vet, stof… Waar komt dit allemaal vandaan?? Nu weet je waar deze dag perfect voor is: de ramen schoonmaken!

En als je net als ik bent, wil je dat het wassen van ramen snel en moeiteloos is.

Geen schrik hebben! Ik heb je gedekt! Met deze trucs voor het schoonmaken van ramen kun je absoluut vlekkeloze ramen krijgen (nee, echt!) Met minder inspanning dan je zou denken.

Welke van deze tips voor het schoonmaken van ramen ben je van plan als eerste te proberen?

Schoonmaaktips om streepvrije ramen te krijgen

 1. Begin van binnenuit: maak eerst de jaloezieën schoon

Om schone ramen te hebben, moet u eerst de jaloezieën van het stof reinigen. Omdat het schoonmaken van elke lamel afschuwelijk werk is dat niemand zou moeten doen, heb ik een geweldige tijdbesparende tip voor je! U zult genieten van het uitzicht terwijl u ontspant op uw bank films kijkt of geniet van blackjack, / kaartspellen / Netflix enz

 1. Een raamreinigingsoplossing die ECHT geen strepen achterlaat

Een van de grootste problemen die ik persoonlijk heb ondervonden in mijn ervaring met doe-het-zelf oplossingen voor het reinigen van ramen, is dat ze strepen achterlaten. Het is vooral irritant als je tijd besteedt aan het schoonmaken van die moeilijk bereikbare hoge ramen, zowel van binnen als van buiten, alleen om gigantische, lelijke strepen te zien als de zon schijnt.

Na wat vallen en opstaan, vond ik een eenvoudig recept voor een eenvoudige oplossing voor het reinigen van ramen die perfect voor mij heeft gewerkt.

Dit is wat je nodig hebt om het te maken:

Materialen

 • 2 kopjes water
 • 1/4 kopje witte azijn
 • 1/2 theelepel afwasmiddel

Gereedschap

 • emmer
 • schrobborstel
 • verlengpaal (optioneel)
 • waterslang
 • spuit (optioneel)

Om uw oplossing te maken, hoeft u alleen maar het water, de azijn en het afwasmiddel in een emmer te combineren. Spray, spoel af met water en veeg het af.

Voila!

Vergeet niet de tijd te nemen en te genieten van uw schone en glanzende ramen zowel van buiten als van binnen.

 1. Beste reinigingstip voor raamrails

Word je gek van die moeilijk bereikbare raamsporen? Het is alsof ze zijn ontworpen om allerlei soorten vuil op te vangen! Vroeger had ik er moeite mee om ze schoon te maken. Er was altijd iets in de hoeken en ze waren nooit perfect schoon.

Tot ik een geniale tip voor het schoonmaken van ramen tegenkwam! Doop een sponsborstel in Pine-sol en maak die raamrails schoon. Ze zien er professioneel schoongemaakt uit en laten je huis heerlijk ruiken. Wat heb je nog meer nodig? U zult zich thuis comfortabel en ontspannen voelen terwijl u kijkt of geniet van uw koffie of geniet van blackjack of sport.

 1. Sprankelende zoek naar je raamsporen

Er zijn momenten waarop de sponsborsteltruc niet werkt. Soms zijn de tracks gewoon te vies. Maak je geen zorgen! U hoeft geen professionele schoonmaakdienst als Schoonmaaknet te bellen! Probeer deze raamreinigingstip eens en benut de kracht van zuiveringszout en azijn.

Je hebt nodig:

 • oude tandenborstel
 • witte azijn
 • natriumcarbonaat
 • keukenpapier
 • vod
 • botermes

Bestrooi (grondig waar nodig) met zuiveringszout, giet er wat azijn bij en laat die ingrediënten 5-10 minuten hun werk doen. Veeg het vuil er dan gewoon af. Schoon en gemakkelijk!

 

 

Geplaatst in: blog