Glasbewassing en Gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijf wordt door bezoekers aan uw kantoor vaak al op de stoep gevormd. Cleaning Master Specialistische Reiniging begrijpt dat gevelreiniging en glasbewassing van groot belang zijn voor uw bedrijf. Wij hebben de mensen, de kennis en de ervaring om uw gebouw het hele jaar door de juiste uitstraling te geven. Graffiti, algvorming en vuil verwijderen wij met de modernste materialen en middelen.

Industriële reiniging

Adequate en regelmatige industriële reiniging van productieruimtes en -apparatuur levert niet alleen een schone werkomgeving op voor productiepersoneel. Ook verkleint het de kans op storingen. Cleaning Master Specialistische Reiniging zorgt voor een schone industriële omgeving. De activiteiten variëren van het reinigen van leidingen, spanten en magazijninstellingen tot en met het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines

Wand-en Plafondreiniging

Ook wanden en plafonds worden vuil. Dat geldt in alle ruimtes,zelfs in ruimtes waar alleen kantoorwerk wordt gedaan. Dat ziet er niet alleen onprettig uit, het is ook nog onhygiënisch. Vervuiling kan er bovendien voor zorgen dat de akoestische werking van het materiaal vermindert. Tijdige en juiste reiniging kan er aan bijdragen dat schilderen of renovatie uitgesteld kan worden of overbodig is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent wand- en plafondreiniging.
Specialistishe wand- en plafondreiniging
Cleaning Master Specialistische Reiniging is gespecialiseerd in het:

• Reinigen van akoestische plafondmaterialen;
• Nat reinigen van harde en gesloten wand- en plafondafwerkingen;
• Reinigen van lichtarmaturen;
• Reinigen van ventilatieroosters.

Onze medewerkers hebben ervaring met alle wand- en plafondmaterialen en weten precies wat nodig is om ze te reinigen. Ze reinigen ook lichtarmaturen en ventilatieroosters en zorgen desgewenst voor de vervanging van onderdelen zoals lampen en starters. Bij Cleaning Master Specialistische Reiniging denken we met u mee over de planning van de reinigingsactiviteiten zodat uw medewerkers zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden.

Cleanroom

Cleanroom reiniging is een gespecialiseerde discipline binnen de schoonmaakbranche. Tijdens de realisatie van een cleanroom moet er schoon worden gewerkt en afhankelijk van de bouwfase worden er hogere eisen aan het reinigingsniveau en het kledingregime gesteld. Na de oplevering van een project moet de faciliteit op de gewenste cleanroom classificatie worden gebracht. Een geprotocolleerd stappenplan afgestemd met gebruikers en validatiedienst dient onderdeel uit te maken van de planning. De gespecialiseerde cleanroom reiniging is hierbij onmisbaar.

Periodieke cleanroom reiniging
Gedurende de gebruiksfase worden de faciliteiten gereinigd en gedesinfecteerd door reguliere schoonmaakdiensten. Aanbevolen wordt om periodiek, bijvoorbeeld gedurende een shut down periode, een complete cleanroom reiniging uit te laten voeren door een daarin gespecialiseerde partij. Cleaning Master heeft hierin jarenlange ervaring met gecertificeerde cleanroom specialisten.