Industriele schoonmaakdiensten bedrijven
Bent u op zoek naar een schoonmaakdienst voor bedrijven? Dan kan Vdn Cleaning u perfect van dienst zijn.

Vdn Cleaning is gespecialiseerd in het uitvoeren van schoonmaakopdrachten bij bedrijven. Het onderhouden van de kantoren en bureaus, winkels, kantoorgebouwen, rusthuizen, scholen, trappenhallen,… Niets is ons teveel.

Schoonmaakbedrijf Vdn Cleaning uit Geraardsbergen
Vdn Cleaning staat garant voor een propere werkomgeving. Bedrijven hoeven zich nooit zorgen te maken over schoonmaak. Robbie en zijn team zijn zeer betrouwbaar en met het allerbeste materiaal en de beste producten maken wij sinds enkele jaren tal van bedrijven schoon. Van bureaus en kantoren tot het volledige bedrijf.

Wij hebben een zeer uitgebreid dienstenpakket voor bedrijven en kunnen alle schoonmaakwensen vervullen.

Hoe gaan we te werk?
Onze medewerker komt vrijblijvend bij u langs om de uit te voeren schoonmaakwerken te bespreken en om uw wensen na te gaan.
U ontvangt een offerte voor uw schoonmaak opdracht.
De schoonmaakwerken worden stipt uitgevoerd. Telkens weer. Maakt u zich geen zorgen over de planning, die nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u enkel te genieten van propere werkomgeving! Vraag hier uw vrijblijvende afspraak en offerte aan. Wij evalueren steeds het eindresultaat met onze klanten. Zo garanderen wij u een continu kwaliteitsniveau.
Wat bieden wij aan bedrijven?
Dagelijkse en 1 malige schoonmaakwerkzaamheden
Onderhouden van vloer of tapijten
Onderhouden van kasten en bureaus
Facilitair onderhoud
Wassen van ruiten en ramen, binnen en buiten
Reinigen van de gevel

Industiele schoonmaak
Bij Vdn Cleaning staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, wij werken enkel met tevreden klanten. Wij maken steeds duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers, zaakvoerder Robby Van Den Neucker is uw persoonlijk contact. Elk bedrijf krijgt uitstekende service en prijskwaliteit aangeboden. Ons bedrijf staat voor waarborg en kwaliteit in de schoonmaaksector.

Schoonmaakbedrijf Vdn Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf die diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige of regelmatige (vaak dagelijkse) schoonmaak in, of aan gebouwen. Het kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische industriele reiniging voor bedrijven. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Vdn terecht.

Contacteer vrijblijvend
Bent u een bedrijf of winkel en heb je interesse om uw kantoren of burelen te laten onderhouden ? Of de ramen en ruiten van uw bedrijf of toonzaal te laten wassen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor oplossing op maat. Mail: info@vdn-cleaning.be, bel 0478/43.45.82 of vul het contactformulier in.

Vdn Cleaning staat voor betrouwbaar, effici�nt en resultaatgericht schoonmaakonderhoud bij bedrijven.

Naast schoonmaken bij bedrijven zochten anderen ook op :
Reinigen van ramen + omlijstingen : wekelijks, 1/maand en éénmalig
Schoonmaak bij bedrijven en particulieren
Reinigen van rolluiken en zonnepanelen
Reinigen van dakgoten, poorten en ramen nieuwbouw
Afwassen van gevels en reclameborden
Onderhoud gemeenschappelijke delen appartementen
Reinigen en onderhoud van toonzalen, tankstations, ramen van garages, winkels en veranda’s
Reinigen van parkings, terassen, bakiraï, blauwe steen, betontegels en natuursteen
Opkuisen van brandschade